Συνολικές προβολές σελίδας

18 Φεβρουαρίου 2012

Αναλύσεις αγώνων-Προτάσεις


  • 244/ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΒΕΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Η Βέντερ έχει το κίνητρο  να επιστρέψει στις νίκες, με την επιστροφή του Πιζάρο. Δεν θα είναι όμως τόσο εύκολο απέναντι στο, ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό, Αμβούργο.Με 3.28 γκολ να σημειώνονται στα εκτός έδρας ματς την Βεντερ και τον Πιζάρο στην εντεκάδα είναι πολύ πιθανό το Over.

  • 310/ΞΑΝΘΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Η Skoda έχει αποδείξει πως δεν είναι τυχαία σε απόσταση τριών βαθμών από τον ΟΦΗ που είναι πέμπτος.Όμως, στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει μόλις μια νίκη, 2 ήττες και 3 ισοπαλίες.Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας έχει ένα σερί 4-0-2 και βρίσκεται πίσω από την Ξάνθη για ένα βαθμό (Ξάνθη 29, Αστέρας 28).Λογικά και οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν το γκολ άρα θα δούμε ανοιχτό και πολύ όμορφο παιχνίδι.Ίσως ένα GG θα ήταν πολύ καλή επιλογή. 
  • 313/ΧΕΤΑΦΕ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Η Εσπανιόλ είναι στην πέμπτη θέση της Primera Division ενώ η Χετάφε στην δωδέκατη.Στα τελευταία 6 παιχνίδια η Χετάφε έχει ένα σερί 2-2-2 ενώ η Εσπανιόλ 2-3-1.Η Εσπανιόλ έχει πολλές απουσίες ενώ η Χετάφε καμία.Πολύ δύσκολο παιχνίδι στοιχηματικά καθώς και οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν το γκολ που θα δώσει κάποιους πολύτιμους βαθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου